Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Ministru Bostan a fost DEMIS si nu intelege de ce ?

 

 

 

 

 

 

 

 

10 comments

 1. TV

  Cat de bun am fost ?
  Oare de ce m-o fi schimbat ?
  Aseara la o televiziune ex-ministru Bostan se lauda si plangea !
  Oare chiar nimeni nu I-a spus de situatia de la posta romana ? Suntem in Iulie si nu avem BVC aprobat. Situatia falimentara impune concedieri iar domnia sa se vedea plin de realizari.Ce sa mai vorbim de Petrescu sau Braatianu, daca un ministru se cdrede cel mai bun ?

  1. Boycott

   Situația actuală impune o strategie managerială bazată pe competență și nu pe merite de ordin politic. Comerțul electronic este într-o expansiune accelerată, iar Poșta Română are cea mai mare rețea de subunități în teritoriu, avantaj ce ar putea fi valorificat în sensul recuceririi pieței pe acest segment. Managementul este orientat însă spre serviciile financiare și de asigurări, fiindcă la asta se pricepe directorul general. Poșta nu va scăpa de dezastru dacă la cârma ei va rămâne acest om prea îndrăgostit de propria imagine ca să-i mai pese de soarta companiei.

 2. roman

  Iata de ce d-le ministru :
  – Ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, a susţinut, marţi seara, că este „trist” că afirmaţiile sale privind profesorii şi sistemul de educaţie au fost folosite în scopuri politice şi sunt interpretate într-un mod la care nu s-a gândit. Premierul Dacian Cioloş îi ceruse anterior ministrului Comunicaţiilor să-şi ceară scuze şi să vină cu clarificări în urma afirmaţiilor potrivit cărora „profesorii îşi bat joc de meseria lor” şi părinţii ar trebui „să plătească 100 de lei pe lună” pentru educaţia copiilor ca să simtă că nu e gratis.
  Nu credeti ca in calitate de ministru ar trebuii sa ganditi si apoi sa vorbiti ?
  – ​Posta Romana a revenit pe pierderi anul trecut, dupa ce in 2014 realizase primul profit net dupa 5 ani de pierderi. Mai exact, operatorul postal a raportat o cifra de afaceri de 1,07 miliarde lei (peste 242,6 milioane euro), in scadere cu 4,1% fata de 2014, si o pierdere neta de 33.014.586 lei (peste 7,4 milioane euro), fata de un profit net de 22.888.152 lei (peste 5 milioane euro) in 2014. In aceeasi perioada de referinta, numarul mediu de angajati din Posta Romana a scazut cu 426 angajati.
  – Ait acceptat concedieri de personal in conditiile in care piata serviciilor postale este in crestere fata de 2014 .Cand piata creste iar compania regreseaza , nu salariatii sunt de vina.Dar d-voastra asta nu vedeti pentru ca va ocupati de educatie .

  Daca mai vreti mai adaug.

 3. Valeriu

  Poate ne spune și nouă sindicatul ce se întâmplă. În condițiile în care, cum bine știm, se fac liste pentru concedieri, în comunicatul ministerului privind aprobarea BVC al CNPR pe anul 2016 se menționează că „societatea estimează un număr de 26.370 salariați la sfârșitul anului 2016.”, asta în condițiile în care, în prezent, numărul angajaților este de circa 24.800
  http://www.wall-street.ro/articol/Careers/199727/top-cei-mai-mari-150-de-angajatori-din-economia-romaneasca.html

 4. Columbeanu

  Ce cauta Silvia Olivotto la consiliu de la Predeal ?! Dar Stefania Butunoiu (ambele pensionare demult timp ). Dar Mariana Petcu director la Caras ?! Este consiliul sindical al pensionarilor ( este condus de un alt pensionar ) , al directorilor ?! Nu înțeleg !

 5. ochiul din umbra

  La Predeal, la consiliu, båcuiul de Someșan si-a etalat ghiul-ul , brățara si burta care este intr-o continua creștere ! Asta la pachet cu îngâmfarea si infatuarea de care a dat si da in continuare dovada ! Esti penibil Somesene !

 6. Maria

  Stie cineva ce s-a discutat la intalnirea de la Predeal ?

  1. ochiul din umbra

   Ce s-a discutat ziua sau noaptea? Noapte stie f bine liderul de la Timis, care impreuna cu delegatia lui a terorizat hotelul incat la ora 2 noaptea a trebuit sa intervina receptionera si alti salariati ai hotelului sa incheie circul creat prin tipetele si comportamentul plin de grade de la n alcoolul etilic ! De vina ar fi TIMISOREANA, impreunata cu una, cu alta !

 7. Boycott

  „În ciuda faptului că Ministerul Justiţiei s-a arătat dispus să plătească între 20.240.000 şi 30.360.000 de lei fără TVA pentru aceste servicii, niciun agent economic ce îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu nu s-a arătat interesat. Serviciile cerute de autoritatea contractantă se referă la prezentare, prelucrare şi expediere a actelor de procedură emise de toate instanţele de judecată din România.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Licitaţia propriu-zisă, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 6 aprilie 2016, a fost anulată cu o zi înainte, întrucât comisia de licitaţie a constatat că… nu există niciun agent economic înscris care să depună o ofertă de preţ. Nici măcar societatea statului, Compania Naţională Poşta Română, nu s-a arătat interesată de acest contract. În prezent, procedura a fost trecută la capitolul “în aşteptare”, în sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP).” (jurnalul.ro)
  Cei care i-au încredințat mandatul de manager ilustrului Alex Petrescu ar trebui să-i ceară o explicație pentru lipsa de interes inițială față de acea stă oportunitate. ar fi interesant să aflăm și ce l-a determinat pe manager să revină asupra deciziei și să facă un demers profitabil pentru poștă și pentru lucrătorii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*