Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

De la lume adunate si-napoi la postasi  date.

 

37 comments

 1. edy

  Stie cineva daca mai candideaza Matei ?

 2. Ieșeanul vigilent

  Ha , ha ! Buna întrebare ! Vestea ar fi daca nu ar mai candidă ! E disperat sa continue ! Si acum vrea 5 ani, nu mai vrea doar 4 ! Si ceilalți lideri vor prevedere in statut ca daca ies la pensie pana la expirarea mandatului sa poată rămâne ca lideri si fiind la pensie ! Sunt disperați dupa funcții !!! De Ce oare ?

 3. postasel

  Normal ca va candida

 4. gorj

  Apropo de Bratianu :
  - ca sa fii membru de sindicat la o unitate trebuie sa fii angajatul unitatii -
  Art. 3 ( Legea 62/2011 – Legea Dialogului Social )
  (1)Persoanele incadrate cu contract individual de munca………………… au dreptul, fara nicio ingradire sau autorizare prealabila, sa constituie si/sau sa adere la un sindicat.
  (2)Pentru constituirea unui sindicat este necesar un numar de cel putin 15 angajati din aceeasi unitate .
  Art. 56 ( Legea 53/2003 – Codul Muncii )
  (1) Contractul individual de muncă existent încetează de drept:
  c) la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare;
  23.2 C.I.M. încetează de drept: ( CCM 2008-2018)
  c) la data comunicarii deciziei de pensionare pentru limită de vârstă…….;
  Intrebari pentru toti alegatorii :
  1.Daca nu mai ai CIM la posta ,mai poti fi membru unui sindicat din posta ?
  2.Daca nu esti legal membru de sindicat poti fi ales in organele de conducere ?

 5. Ieșeanul vigilent

  Matei a primit salariu de la Slpr inclusiv in perioada in care a activat ca si parlamentar ! Din acest (citiți declarația de avere)motiv a fost declarat incompatibil de către ANI! Mărturie sra comunicatul definitiv al ANI ! Căutați-l si i-l veți găsi !

  1. robu

   Era presedinte si la un alt sindicat atunci, dar imcompatibilitatea a fost pentru federatie- link

  2. postasel

   A primit salariu pentru ca asa am votat noi. Nu a fost abuzul lui cat rasplata favorului ca ne-a fost lider !

   1. daciana

    Sogur te-a intrebat cineva despre ce salar sa aiba B si direct sau prin reprezentanti ai fost de acord ,NU ?

 6. maria

  cumva acest site s-a achimbat si este al SLPR-ului?
  hai sa discutam de ce fcae si a facut SNPR-ul pentru salariati ,sa cunoasca si colegii din slpr cum am fost ajutati in momente grele de SNPR.Avem salariati care au cistigat in instanta postul din care a fost dati afara cu ajutorul SNPR,avem oficii unde s-au facut reparatii majore unde pe nimeni nu interesa conditiile in care lucrau salariati,numai cu ajutorul SNPR,avem diriginte corupt care a fost nevoit sa plece din Posta dupa ce a fost dovedit,tot cu ajutorul SNPR si nu se exista sa spui o doleanta sau o nedreptate celor de la SNPR sa nu se implice in temei legal sa ajute. Am fost cu ani in urma si in slpr ai am apelat la *stapinii* a tot stiutori din acel sindicat ,dar raspunsul era mereu-vedeti cum va descutcati si voi acolo-(adica la locul de munca)
  Asa ca dragi colegi daca aveti suparare mare pe cei din slpr ,pur si simplu plecati de acolo asa cum am facut noi astia care sintem in SNPR,cu toate ca nu ne este usor deoarece sint presiuni incepind de la diriginte la mai marii postei,intotdeauna sintem intrebati din ce sindicat facem parte,dar pe de alta parte am observat ceva important….LE E FRICA DE SNPR.

  1. doina

   Nu este al SLPR dar ne exprimam si noi parerea aici despre acest SLPR care prin frauda si-a asumat rolul de reprezentativ si decide pentru noi.Speram ca acum la alegeri sa ne trezin dar vad ca nu avem sanse.

 7. postasel

  O sa ne fie si mai bine, dragilor. Mandatele vor fi duse nu 4 ani , ci 5 ani . Cale lunga sa ne-ajunga… si la pensie pot sa conduca turma .

 8. Ieșeanul vigilent

  La congres poate facem din nou greșeala sa picam in plasa lui Matei ; noi sa ne certam pe lucruri mărunte si nesemnificative in timp ce pe final de ședinta , cand intervine plictiseala , oboseala sau foamea sa se adopte hotărâri importante gen prelungire a mandatelor de la 4 la 5 ani sau sa-si ducă mandatele la final si din postura de pensionari ! Nu acceptați fraților ! Altfel nu scăpam de cei care nu- si merita mandatele dar le-au câștigat prin metode nu tocmai ortodoxe !

  1. elena

   Facem aceleasi greseli mereu. Ne supunem deciziilor lor. Si suntem fericiti ca am facut o iesire, am socializat, si am comentat…. aiurea

 9. postasel

  Raspuns pentru Gorj. Conform statututui pot fi membrii de sindicat si fosti salariati daca completeaza o adeziune in acest sens. Iar daca sunt membrii de sindicat pot avea functii de conducere. Statutul il modifica .. EI … si il aproba… TOTI.

  1. gorj

   Statutele le fac membrii dar nu trebuie sa contina prevederi contrare legilor. Daca au asa ceva ( pensionari membrii ) prevederile sunt nule de drept.

   Art. 6 ( Legea 62/2011 )

   (2) Clauzele statutare contrare legilor in vigoare sunt nule de drept.

   1. elena

    E ilegal , a se vedea art 1 din statutul SLPR

    1. alina

     Multe articole din statutul SLPR incalca prevederile legale iar judecatoriile nu verifica ( sunt independente si nu avem voie sa discutam activitatea acestora ) statutele mergand pe prevederea din lege ca este contrar este nul de drept.

 10. olteanul

  ,, Sange pe pereti la KLADOVO,,
  In urma unor dezbateri aprinse, se para ca viitorul pensionar Mirea Petre a castigat cu un scor de 3-2, functia de lider regional pe inca 4 ani!Pai oltenii sunt democrati, nu? Dar se pare ca nu sunt suficienti de isteti si dupa modelul marelui lider, trimit in conducerea slpr-ului viitori pensionari. Daca seful mai vrea un mandat si sigur o sa-l primeasca la Calimanesti, Mirea de ce sa lase ciolanul?

  1. didi

   Asta inseamana ca 3 din 5 au facut asa cum a zis Bratianu ? Ascultatori oltenii ,nu?

   1. elena

    Daca nu ar fi avut grija administratorul acestei pagini si nu ar fi sters postarile , la comanda , am fi vazut toti ce inseamna 3 din 5 …. dar asa cainii au latrat dar caravana pensionarilor a trecut .Aplauzele la Calimanesti unde cu unanimitate de voturi se va alega conducerea SLPR , adica realege. Pregatiti lozincile si aplauzele :Matei reales la al …. congres !

    1. admin

     Care postare v-ar fi clarificat ce inseamna 3 din 5 si la ce fel de comanda va referiti?

 11. elena

  S-au sters comentariile anterioare , printre care si acel mult-discutat e-mail primit de cei din Oltenia. De asta am zis comanda . Poate am gresit si e doar parerea mea si tot ce se posteaza se sterge la un mument dat. Ar fi pacat sa fie altfel , deoarece sub promisiunea discretiei si anonimatului , oamenii isi pot experima liber parerea.Aici au curaj sa spuna tot ce cred si tot ce simt .

  1. admin

   Postarile se scot cand se schimba tema discutiilor sau cand nu mai sunt de actualitate,dar sunt pastrate in arhiva site-ului.

 12. elena

  Cred ca deja s-a mers prea departe cu toate discutiile . Comentariile anterioare au fost sterse . Asta e. Cine a avut de citit a citit. Banuiesc ca exista un regulament al site -ului care trebuie respectat. Sa se faca si un slpr.ro si atunci sa continue discutiile , desi cred ca doar aici toti au curajul sa spuna ce simt. Au incredere ca identitatea lor va ramane doar a lor , si atunci toti scriu adevarul pe care de altfel nu au curaj sa il spuna. Succes tuturor !

 13. monalisa

  Elena’ daca o sa socializezi si la Calimanesti, te rugam din suflet transmite urmatorul mesaj ,, Matei, lasa-ne lasa-ne! Pleaca la pensie !,,Multumim!

 14. rodaj

  Ce vorbiti voi de Kladovo ? Uite aici tema ; in aceasata saptamana are loc congres de alegeri la SLPR In statut este mentionat un termen de 30 de zile inaintea datei congresului ,termen de comunicare a candidaturilor la nivel national . Unde sunt ? Nu trebuiau aduse la cunostinta membrilor sau macar a delegatilor votanti ?

  1. turnu

   In popor se spune sa faci ce zice popa nu ce face popa.Faceti ce va zic liderii nu ce fac ei.Voi respectati legile ,ei nu. Sunt multi membrii corecti care nu au putut candida la diverse structuri gamdindu-se ca nu au 5 ani vechime in SLPR . Dar ei au ? SLPR a fost infiintat in 2011 !?

  2. rodica

   Si daca strategic nu si-a depus nimeni candidatura pentru pres,vice si sg ? Delegatii se ridica si in hohote de plans il implora pe MB si restu sa ramana , sa nu ne lase acum la greu etc.,etc….? Ce ziceti ? Ce M vrei sa ne intoarcem inapoi in productie, vrei sa muncim alatruri de ceilalri membrii ? Daca tu nu vrei , noi te vrem! URAAAAAAAAAAAAAA!

 15. maria

  BAI NENE, IESITI CU TOTII DIN slpr SI ACESTE DISCUTII NU O SA MAI EXISTE ,DAR AVETI CURAJ?…….VA SPUN SIGUR NU.

 16. Titoanca

  Bai vere , v-ați convins in sfârșit de regionalul de la Craiova ? Ca se pare ca a-ti avut o tentativa sa-l schimbați la Kladovo ! Pana mai ieri săreați imediat in apărarea lui pe site ul asta ! Bine măcar ca v-ați convins in sfârșit de ce-i poate pielea !

 17. olteanul

  Bai vere? Titoanca, esti din trupa de soc?Acest site este super, super vizat!!!! si vizitat in acelasi timp. Sunt si curiosi mafiotii…..

 18. bruce lee

  Cine e de fapt lider la regiunea Craiova? Mirea?ala de tot spune pe la consilii cand da exemple ca ” la mine la Butoiesti sau Bilvanesti “?astuia ii tot spuneti voi pe aici Toni? ca eu il stiam de Petre!

  1. oltenas

   Despre el este vorba. La Craiova nu a mai avut loc (!!?? ) si a fost trecut pe la Timisoara ca loc de munca dar este bun sa reprezinte Oltenia. Asa membrii ,asa lideri !

 19. Ion

  La OPD sefi vind sectoarele de distribuire ca la piata pe sume frumusele .POATE conducerea CNPR si DNA se vor SESIZA in acest caz

 20. Moldo V

  Exista intre delegatii si invitatii de la Congres si inspectori sefi! Oare nu va este rusine domnilor inspectori sefi? pe langa astia, pusi doar cu acceptul lui Matei au fost introdusi in delegatii si “”doamne respectabile”" luate de catre lideri pentru a se simti bine si pentru a nu cumva sa aiba vreo atitudine contra-Matei! Rusine mare!!!

 21. postasul vigilent

  Tentativa de schimbare la Kladovo?Pai voi nu stiti ce ar fi presupus schimbarea habarnistilor si cine era adversarul lui Tony Mirea.Sa il puna pe Eric (Mirel) Serbu lider regional?Cel care se crede cel mai tare,ameninta si jigneste,cel care e atat de manjit in scandalul biletelor de odihna si tratament.Dirigintele OPD Craiova pus de Matei Bratianu si care nu are drept scop decat banul si interesul propriu,care se lauda si cu legaturi in lumea interlopa.Chiar si marele Matei in mailul sau trimis catre liderii din Oltenia publicat si pe acest site dar sters rapid,a lasat clar sa se inteleaga ca Eric ar fi cea mai proasta alegere posibila si chiar daca l-a ajutat pe Eric nu este de acord cu ce face el.Desi Eric nu a iesit lider regional el se lauda ca tot el va fi lider intr-o zi.Sa ne fereasca D-zeu de un lider ca Eric.Cine il cunoaste stie de ce.Prin spaga,amenintari,jigniri si metode mafiote nu o sa fii niciodata lider Ericane.Exact cum se numeste si contul tau de FB (E)Ricanu Nu.Trebuie sa inveti sa fii om si apoi sa ai pretentii Ericane.Asa cum cred unii ca e Tony Mirea este si va fi intotdeauna mai bun decat pericolul social Eric.Continua sa visezi Ericane ca poate intr-o zi o sa te trezesti acolo unde iti este locul.La parnaie.Somn usor, Mirele !

  1. gogo

   Aici ai dreptate ! Din doua rele alegem varianta mai putin rea.
   Acest Eric -omul lui Bratianu !?- cand era suspendat pentru implicarea in frauda cu biletele de odihna a fost pus de Bratianu in comisia care stabilea cine ramane si cine pleaca din posta = concedieri .Oare de ce ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*