Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Buna seara ,   Azi 22/01/2015 in  urma mandatului obtinut de la Consiliul National in data de 20/01/2015 comisia  de negociere SLPR a obtinut majorarea lunara cu 3,6% Va rog sa informati  toti membrii de sindicat……cu   prietenie, S.B 

N.R.

Iata o monstra de comunicare a  unui lider sindical judetean SLPR !!

- Majorarea este includerea primei de vacanta in salariul lunar incepand cu ianuarie 2015  si este negociata din oct.2014- vezi act aditional la CCM.

3 comments

 1. many

  Pai , pentru noii sefi si sefuleti care urmeaza sa fie NUMITI, de unde sa li se asigure salariile ?Disponibilizam din operativ.Simplu ! Mai ajuta si sindicatul prin semnarea de acte FARA COMPENSATORII si gata.!

 2. georgiana

  Asa membrii. asa lideri ! dar daca tine ,tine ce sa-i faci .In oct.2014 cand au fost introduse sporurile in salariul de incadrare ce mandat ati avut si de la cine ? Nu atunci a fost semnata anexa cu salariile incepand cu oct.2014 si ianuarie 2015 ?
  Umblati numai cu prosteala la membrii si din pacate mai si tine in unele locuri.

 3. ion postasul

  Si asta nu-i nimic, sa vedeti ce se va intampla si cu normarea, deja sunt lansate asa in eter finut de catre lideri si administratie ca se va aplica, numai ca se va aplica dupa cum vor ei. Despre sindicat : deja si-au aprobat statutul si toate ROF-urile, asa cum au dorit ei prin El lidero Maximum, vom vedea ce se va intampla. Problema e ca administratia asta are zilele numarate, dupa cum s-a inteles printre cuvinte de la Santa Klaus , in primavara vom avea alt guvern, orice intelegere cu administratia actuala este doar in avantajul partilor la nivelul conducerilor sindicale, cu lozinca ….”dupa noi Potopul” Cat despre Matei … sa-i dea Dumnezeu de 10 ori mai mult “bine” cat ne doreste el noua si nu numai lui, tuturor lingailor din preajma lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*