Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

  Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Ministrul comunicatiilor cere demisiile administratorilor si celor din conducerea CNPR SA.

Cum credeti ca se va incheia acest conflict ?

 

 

 

 

34 comments

 1. doctor GG

  in 5 septembrie, la Bucuresti este o intalnire ceruta de o parte dintre liderii judeteni din tara ai SLPR. Daca este asa, de ce pe 1 sept- GURU a cerut sa se intalneasca cu liderii din Oltenia in secretariat in judetul Valcea? Are emotii pentru intalnirea cu liderii din tara? Isi cauta sprijin in caz de nevoie? Poate ca a venit timpul sa se convoace consilii/congrese/adunari generale sau ce prevede statuturile sindicatiului pentru a-l da odata jos pe acest individ care nu-si vede de pensia ce o haleste de cativa ani buni! o alta solutie ar fi sa primeasca cateva suturi in partea dorsala si sa dispara de la acest sindicat ! CA sindicatul nu se conduce prin sms uri de catre un inddivid ce nuar enicio treaba cu Posta! Este paralel! SI cand vezi ca unii si altii ii explica cu ce greutati se confrunta la nivelul judetului si el se uita de parca ii voprbesti de nave spatiale! Haideti domnilor lideri ca in ceasul 12 sa faceti ceva ! Poatet ca inca nu este foarte tarziu!

  1. mihai

   Probabil partea de lideri care nu s-au intanlit cu ministru.Nu iti face griji ca ii face Bratiaanu mandrii. Vine el cu toata conducerea postei , cu ministru,etc. si cateva poze ( pentru facebook ) cateva manciuni si gata.
   Pana cand salariatii nu inteleg ca la ei este banul sindicatului, bani din care traiesc liderii si BRATIANU , nu scapam de el.

  2. dece

   Bratianu defileaza cu ministru de parca acesta ar fi aghiotantul lui:
   > la sedinta cu dirigintii de la Buc. ministru a aparut in sala ( fara stiinta conducerii OPMB) dupa ce Bratianu aflat la prezidiu a solicitat inca un scaun !!??;
   > la intalnirea cu liderii din Oltenia la RM Valcea , ministru prezent;
   > astazi – 05.09.2017, la intalnirea cu liderii de la hotel Ibis Bucuresti , ministru invitat ;
   Ce va asteptati sa plece Bratianu de buna voie ? Pai ati mandatat liderii sa faca o astfel de solicitare ?
   Liderii inainte de a pleca la aceasta intalnire sindicala v-au comunicat ordinea de zi si v-au cerut mandatul lor ca reprezentanti ?
   Daca nu intaii schimbatii pe acestia si apoi pe Bratianu, pentru toti va considera doar platitori de cotozatie.

  3. mihai

   Am spus ca se va umple facebook-ul cu poze facute de lideri cu ministru si Bratianu TRONAND la prezidiu.
   Care din ministrii de dupa 2006 au spus altceva decat ca va face si va drege si va curge lapte si miere ? REZULTATUL = datorii de 500 milioane lei, 25 mii de salariati obositi,plictisiti, tracasati etc si lideri de sindicat burtosi si rumeni in obraz ( nu de rusine ).

   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=518192345189647&id=193287501013468&refid=17&_ft_=top_level_post_id.392347787849585%3Atl_objid.392347787849585%3Athrowback_story_fbid.392347787849585%3Athid.100012231015465%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1506841199%3A7000348014586486128&__tn__=%2As%2AsH-R

 2. SalariatiiPostei

  Domnilor directori, suntem prost platiti, obositi , tristi, prost imbracati, salariatii din oficiile postale SI SUNTEM IMAGINEA COMPANIEI PE CARE DOMNEAVOASTRA O CONDUCETI. Si mai nou am inceput sa murim.

 3. dobrogeana

  Bratianu are de partea sa toti liderii din tara! Toti, dar absolut toti, au functii si salarii foarte bune si e logic ca nu vor face nimic impotriva lui Bratianu! Adresez o intrebare d lui lider de la Buzau si de la regiunea Constanta! Ce salariu aveti domnule? sa nu spuneti ca de diriginte OPD ca nu va cred! Sunteti pe fuctia de diriginte, insa salariu este cumva de expert? ia sa auzim! Aveti curaj sa ma contraziceti? Astept sa raspundeti!

  1. postas

   Are toti liderii din tara pentru ca s-au lasat cumparati nu fara compensare :
   – Buzau – trecut prin statele de plata ale centralului CNPR pentru marire salariu si apoi inapoi la Buzau,sport practicat si de cel de la Alba, Vrancea etc;
   – Bucuresti doua filiale cu 6 lideri si adjuncti din conducere scosi din productie;
   – Timis – diriginte OPDC = lider scos din productie (trimiterile postale ZAC in OPDC cel putin 2- 3 saptamani pana la distribuire )
   – Brasov,Mehedinti lideri pensionati mentinuti in activitate adica incaseaza pensie si salariu dupa modelul Bratianu;
   SI TOATE ASTEA pentru ca nu avem curajul de a ne retrage din acest SLPR

 4. gigi

  In timp ce sindicatele reprezentative dorm, psd-ul ataca la buzunarele noastre, mai multe pe blogul meu personal http://gigimihalache.blogspot.ro/

 5. gelu

  Analizati si Galatiul. Liderul de sindicat a participat singur la concursul „organizat” de C.N.P.R.
  Derularea evenimentelor :

  Anunt de concurs inchis : post de inginer cladiri( liderul nu avea studiile necesare ocuparii acestui post)
  Amanare concurs : nu se poate intruni comisia
  Anunt acelasi concurs inchis : tehnician cladiri
  Comisia de concurs : MAHARUL DE BUZAU
  Candidati : Tatu Adrian -lider sindicat., singur ca un LIDER ce este. Restul nu au loc in arena.
  Activitate ulterioara pe domeniul administrativ : nu are timp. Este ocupat cu alte activitati sindicale.
  Rezultat ulterior : nu interezeaza pe nimeni.Timpul trece.
  Previziuni zodiacale : DIRECTOR cu ambitie

 6. snpr

  Titlu preluat din postarile salariatilor postali dupa evenimentul de la oficiul postal Buc.52

 7. salariat

  As mai adauga :
  – terorizati de sefi si sefuleti,lideri sindicali si instructiuni deavalma;
  – terorizati de influenta politicului : la un concurs pentru agent postal o concurenta din afara postei a castigat concursul in fata unei oficiante care a lucrat 10 ani la OPRM, doar pentru ca era cumnata primarului din localitate !?;
  – terorizati de conditiile de munca.etc.

 8. dobrogeana

  In planul de redresare al CNPR scrie cumva ca este musai sa se renunte la cei care cumuleaza pensia cu salariu? Stiu ca d lui ministru i se face zilnic revista presei! Rog persoana respectiva sa ii transmita si acest lucru! Are dl SImon un grup pe prieteni ptr care tot intervine sa li se prelungeasca CIM urile si nu este ok!

 9. candidat

  D-l Butunoiu ridica stacheta la recrutare DG :
  – posta cere 5 ani experienta in companii cu 15 mil Euro cifra afaceri,iar in anuntul de recrutare se cere 50 mil Euro ? Si asta la lista lunga. Ce o fi pentru lista scurta ?

  Oare conteaza un minim al cifrei de afaceri sau de la ce valoare a fost luata si la cat au lasat-o candidatii.
  Toti fostii DG-ii de la CNPR se incadreaza in aceasta conditie dar an de an a scazut cota de piata si implicit si restul . Au fost manageri buni ?

  Cand incasezi o factura pentru un client si iti retii comisionul , scazi cheltuielile si ai PROFIT dar nu achiti partea clientului trecand-o la DATORII cum se numeste asta – management excelent ?
  Cand se vireaza la timp postei banii pentru drepturile sociale – pensii,ajutoare,etc si CNPR nu le achita la timp ca nu sunt banii cum se numeste asta ? Cumva SUVEICA !!! si management deosebit pentru care multi din actuala conducere trag sfori sa raman la conducere unii chiar cumuland pensia cu salariu

  1. timis

   La Timis trimiterile de corespondenta zac pe holurile OPDC saptamani intregi iar drepturile sociale sunt platite si ele cu mare intarziere,multe dupa trecerea lunii in care trebuiau platite.
   D-le ministru ! Cand ati dat mana cu liderii prezenti la Ibis nu ati simtit si o mana cu in mare ghiul pe un deget ? Aceea era mana dirigintelui OPDC Timisoara care dupa ce a organizat distribuirea corespondentei la 2 saptamani ( Z + 2 )de la sosire in oficiu a venit sa faca poze cu d-voastra.

 10. sindicalist prost

  Dupa intalnirea liderilor SLPR din 05.09.2017 cu ministru, Bratianu aduce OSANALE ministrului de parca acesta ar fi pe viata ministru si mai mult ne explica ce trebuia sa ne explice liderii prezenti.Oare acestia nu au inteles si trebuia ca Bratianu sa le de-a rezumatul scris ?
  Dupa ce toata lumea stie ca nu este posibila capitalizarea pentru acoperirea unei parti din datoriile facute de catre conduceri in timp, la ce ar ajuta sa fim cu datorii de 400 milioane in loc de 570 milioane ?
  Daca statul roman ( Guvernul ) ar da banii sa isi acopere managementul politic care a adus compania in aceasta faza , nu vad de ce Fondul Proprietatea ar mai da 43 milioane pe apa sambetei
  Mai mult se doreste regionalizarea pentru mai multe functii cu numiri politico-sindicale

 11. operativ

  AM avut PRILEJUL SA fac parte din doua delegatii care au participat la intalnirea liderilor LA,consiliu sau congres, nu mAI CONTEAZA! Liderii SLPR , fie ei judeteni sau nationali se cred atotcunoscatori! In problemele de sindicat ei considera ca sunt bine pregatiti(realitatea insa ii contrazic). Aici apare urmatoarea problema: colegi din tara , cu ocazia diverselor intalniri cu reprezentantii sindicatului, arata ca sunt anumite probleme din punct de vedere operational si cer ajutorul liderilor ptr imbunattairea anumitor proceduri sau simplificarea acestora!. Bineinteles ca trebuie explicat ca unor oameni care nu au legatura cu posta! In loc sa se faca un grup de lucru format din salariati cu expertiza in anumite domenii, comisiile sunt facute din aceeasi lideri. Pai domnilor, voi care sunteti scosi din productie de multi ani, sau chiar daca nu sunteti, nu mai lucrati efectiv, cum oare puteti sa rezolvati ceva ce nu mai stapaniti(daca ati stapanit vreodata)? Va este rusine sa spuneti ca nu stapaniti procedurile de lucru? Nu vreti sa cooptati si colegi care sunt bine pregatiti profesional? Considerati ca acesti oameni poate sa fie pericol pentru voi? Chiar nu am inteles aceste lucruri!

  1. gogu

   D-l ministru spune ca a elaborat in plan la care a participat si sindicatul. Probabil tot liderii actuali ,mari cunoscatori ,NU ?

 12. hopa hopa

  Ministrul a descoperit apa calda sau face loc unui acolit politic? Poate la mai multi ?

 13. dan

  Panica pe etajul 4 la sediul CNPR SA.
  Carele de reportaj mass media blocheaza intrarea in cladire. VOR SANGE !

  1. popy

   Si noi vrem sange la figurat ca ne-am saturat de sefi si sefuleti politici .Operatorii privati infloresc in timp ce Posta Romana se stinge.
   Cred ca primii demisi ar trebui sa fie membrii CA ca ei sunt cei care elaboreaza strategia companiei.Conducerea operativa doar aplica.

 14. pensionarii- acasa cu ei!

  FARA PENSIONARI IN POSTA ! DE LA DIRECTORUL ECONOMIC SI PANA LA BRATIANU !!! ORI PENSIE; ORI POSTA! NU AMBELE! SPERAM SA CONSTATE ASTA SI DOMNII DIN CORPUL DE CONTROL ! UNII SUNT TRIMIS ACASA CA NU SUNT VENITURI; SAU LI SE TAIE NORMELE; IAR CELOR CU PENSIE LI SE DAU SI SALARII (F MARI) IN CONTINUARE!

 15. deculescu

  http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21996255-ministrul-lucian-sova-trimis-corpul-control-posta-romana-cerut-demisia-intregii-conduceri-39-din-cauza-managementului-defectuos-din-ultimul-39.htm

  – avem profit,dar si datorii – cum o fi asta
  – avem profit dar ssuntem vai de mama noastra ca si salariati
  – avem profit dar si distante de distribuire de zeci de km,oare chiar crede cineva ca se pot face zilnic?
  – avem profit dar platim cu intarziere socialele si mandatele sosite
  – avem profit dar distribuim cu o intarziere de 2-3 saptamani trimiterile sosite
  AVEM PROFIT ?
  Dupa ce ati notificat MCSI si d-voastra si CA ca se intra in incapacitate de plati acum dintr-o data aveti profit ?
  O companie profitabila este cand nu are datorii,cand salariatii vin cu placere la serviciu,cand ocupa noi piete etc.etc.
  Asta nu ati invatat domnule DG pe unde ati umblat d-voastra si cei din conducere din trecut,prezent si viitor ca tot vreti sa fiti DG in continuare ?

  1. lucian

   D-le DG !
   Si anul trecut prin august era profit si la sfirsit = SURPRIZA!!!
   http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21215444-posta-romana-anunta-profit-net-3-5-milioane-euro-pentru-primele-sase-luni-din-acest.htm

   1. cash

    In timp ce DG se lauda cu profit si toate in ordine,DE elabora o informare prin care se arata starea de fapt a companiei.
    Mandate neplatite,pensii achitate chiar si in 5 sept., restante,restante si mai vor sa fie la conducere ? Catre unde vreti sa mai conduceti compania ?
    Ptr.septembrie sunt estimate incasari de 92 milioane si necesarul de plati este de 112 milioane lei.
    SI AVEM PROFIT ! De unde ?

 16. Ion

  Concursuri pentru posturile de coordonatori in teritoriu!Cat ii mai țineți pe ăștia ?Sunt de 15-20 ani si Posta e la pământ !

 17. max79

  Directorii astia nu pot fi demisi,de ce li se cere sa-si dea demisia.noi daca gresim platim.Ne-au adus la sapa de lemn,naiba stie cat mai rezistam.

 18. Gelu

  Schimbarea ar trebui facuta si la nivel de OJP, in speta directorii acesti vasali necontrolati .Cunosc doar drumul pana la bancomat.

 19. militon

  Dacă se va face curățenie la CNPR ar fi cazul să trecem la desfințarea regionalelor, dispersiilor
  sau cum se mai numesc ele în momentul de față , dar să nu uităm și de conducerile Oficiilor Județene deoarece unii dintre directori ,, îmbătrânesc” în acea funcție fără să dea dovadă de buni manageri.

  1. tudor

   Ei vor sa refaca regionalele si tu vrei sa desfiinteze dispersiile?
   Pai unde isi mai pun acolitii politici demni de a conduce spre dezastru compania?
   Unde se mai dau mari liderii sindicali regionali ?

 20. Gelu

  Lasati oamenii sa gandeasca liber Liderii de sindicat lasati petrecerile la munte si mare din banii cotizantilor.Va veni ziua cand va trebui sa dati niste raspunsuri oamenilor.

  1. marian

   Cand vor da raspunsuri ? Cand nu vor mai fi ?La cat suntem de lasi si daca ne baga mana in buzunar sa ne ia ultimul leu tot tacem.

 21. leana

  Fiecare este pe cont propriu in CNPR SA central.
  In timp ce DE informeaza despre situatia financiara grea -cash – DG si CA vad doar profit si nu inteleg supararea ministrului.
  Se invoca mostenirea grea de circa 400 milioane datorii , dar se uita ca mai toti cei actuali din conducere sunt din 2012 adica TOT PSD-isti, unii chiar mai vechi mutati de la un partid la altul numai la putere sa fie.

 22. agent

  Spalare pe maini !
  In pv. incheiat intre CNPR si SLPR in data de 14.09.2017 se mentioneaza ca DG a inaintat catre CA pentru aprobare propunerea ca tichetele de masa sa se acorde fara a se tine cont de norma de lucru (2 , 4 , 6 sau 8 ore ) .

  Acordarea tichetelor de masa tinad cont de norma de lucru a fost o fortare a prevederilor legii inca din anul 2000 cand a fost semnat protocolul de acordare a tichetelor de masa , intre CNPR si FSPC intrucat atat legea cat si normele de aplicare prevad acordarea tichetelor in functie de zilele lucrate nu de orele lucrate.

  Potrivit dispozitiilor art. 6 alin. (1) din Legea 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, cu modificarile si completarile ulterioare, salariatul poate utiliza, lunar, un numar de tichete de masa cel mult egal cu numarul de zile in care este prezent la lucru in unitate.

  In acelasi sens, art. 15 din Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, aprobate prin HG 5/1999 , numarul de tichete utilizate de un salariat intr-o luna este cel mult egal cu numarul de zile lucratoare in care este prezent la lucru in unitate si nu poate depasi numarul de zile lucrate stabilit de angajator.

  Din coroborarea acestor dispozitii legale rezulta ca salariatii pot beneficia de un tichet de masa pentru fiecare zi in care isi desfasoara efectiv activitatea, fiind prezenti la locul de munca.  Astfel, tichetele de masa se acorda in raport de numarul de zile lucratoare in care salariatul este prezent la lucru in unitate si nu in functie de numarul de ore lucrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*