Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Revendicarile  sindicale ,amanate la discutii !

PV 24 martie 2016

 

 

 

51 comments

 1. goguta

  Tipic lui Bratianu,nici nu au inceput bine si se suspenda actiunile de protesc programate pana in 06.04.2016.
  Pai nimeni din SLPR nu mai gandeste ? Cum sa declansezi actiuni de protest inante de a trimite revendicarilor catre angajator si a unui raspuns al acestuia ? Cum ar fi sa ne trezim la usa casei sau la poarta cu proteste din partea cuiva fara ca sa ne spuna in prealabil ce doreste?
  In SLPR este democratie sau dictatura ?
  Revendicarile membrilor si ale salariatilor in cazul unui sindicat reprezentativ se centralizeaza, se grupeaza si se inanteaza in functie de autoritatea abilitata sa le rezolve.In functie de raspunsul autoritatii respective sau de rezultatul unor intalniri,negocieri,comunici cu membrii si impreuna se stabilesc actiunile urmatoare.
  Pentru modificari de legislatie nu te adresezi angajatorului .
  Pentru modificarea CCM semnata de catre tine in calitate de partener nu faci actiuni de protest la angajator .
  Pentru angajari de personal de catre angajator considerate de catre tine fara acoperire in munca,nu faci actiuni de protest stiind ca si tu ai cerut angajarea unora din familie sau relatii.
  Daca angajtorul a fost „obligat” sa angajeze 10 astfel de salariati „parasutati politic „si tu l-ai „obligat” sa angajeze 2-3 salariti „parasutati sindical „si pe toti 12-13 ii plateste angajatorul nu sindicatul si ca sa vezi mai face si profit !
  Daca atunci ai tacut, acum de ce nu taci? Crezi d-le Bratianu ca ai calitatea morala sa vorbesti in acest caz ?
  Cere la toti,absolut la toti „parasutatii sindicali ” sa isi prezinte demisiile , iar celor scosi din productie de 15 -20 de ani sa renunte la acest beneficiu ,sau daca este necesar sa fie detasati la sindicat si platiti de catre acesta din cotizatie si atunci poti vorbi.

 2. Columbeanu

  PTR Goguta ! Un mare LIKE din partea mea !!!

 3. Maria

  D-nule Bratianu, ce va mai place „saorma” ! Sa-i pacaliti pe cei care pun botul dar sa stiti ca nu toti suntem naivi. Sa stie toata lumea ca nu poti face greva sau actiuni de protest atata timp cat ai un CCM valabil. Ce urmeaza dupa acest sinistru spectacol ? Ce mai puneti in scena ? Stiu ca vor pleca acasa probabil 400 oameni dar nu din cei mentionati de d-voastra dar tot un fel de tumori de data asta in mare parte sindicale care vor pleca de buna voie cu toate drepturile adica salarii compenstorii cu toti banii jos. La ce drepturi veti mai renunta din CCM? asta asa ca negociere !
  D-zeu e sus si vede. Este o vorba:” nimeni nu pleaca de pe acest pamant pana nu plateste”
  Asa sa-ti ajute D-zeu.

 4. Ionut

  Iubiţi Poşta şi cu fapta!

  Domnule Director General e atâta iubire în cuvinte dvs., dar iubirea adevărată nu e de găsit… Dar vorba zboară şi faptele vor rămâne, cu toate cuvintele frumoase şi înălţătoare.
  În Poşta Romana este un amalgam de oameni care nu fac nimic pentru salariile primite, un amestec de interese şi preocupări din care nu se înţelege decât un singur lucru: CĂ TREABA NU MERGE!.
  Principala preocupare a dvs. ar trebui sa fie schimbarea acestei lumi legată cu mii de fire nevăzute.
  Dacă nu ar exista cei 500 – 700 de oameni care ocupă funcţii de: experţi, inspectori de tot felul, documentarişti, agenţi vănzări, etc., care nu sunt fidelizaţi de Poşta Română ci de partid sau sindicat, lucrurile ar merge mult mai bine.
  Oamenii deosebiţi şi valoroşi cu care defilati astăzi la Băile Tuşnad, Severin, sunt aceiaşi cu care au defilat şi Dan Mihai Toader, Marius Vătavu, Dumitru Daniel Neagoe şi Ion Smeeanu , care şi-au urmarit întodeauna indiferent de conducerea numita politic ”doar interesul personal, doar pentru o poziţie mai caldă şi mai fără griji”, şi cu ajutorul cărora Poşta Română a ajuns în situaţia dificilă de astăzi.
  V-am crede domnule Alexandru Petrescu dacă schimbarea DG Ion Smeeanu şi ajungerea dvs. în funcţia de DG nu s-ar fi făcut tocmai cu ajutorul ”oamenilor cu caracter beligos, care şi-au depăşit demult limita competenţelor profesionale, paranoia, care spun lucruri otrăvite şi care servesc intereselor mici” (MARE DREPTATE AVEŢI!!!).
  Acum vă lăsăm, pentru că noi chiar avem multă treabă de făcut, timp liber de prostii nu avem, şi totul pentru ca într-o zi Poşta Româna să ajungă ca Royal Mail…

 5. de la nasu`

  De la nasu` cate o suta de lei prima!
  Restul ne mai vedem , mai luam diurna , mai……

 6. salariat

  La toate primele solicitate prin instante, administratia a motivat neplata acestora ca nefiind prinsa intr-un act aditional la CCM.
  Oare de ce sindicatul ( liderii negociatori ) nu invata din greseli ?

 7. Sorina

  De ce va mai intebati raspunsul il stiti

 8. Sorina

  Toata lumea stie cit rau a facut asa zisul sindicat reprezentativ ,dar nimeni nu face ceva concret ne merutam soarta,vorbe? suntem satui ,fapte.Daca Bratianul este pensionar ce cauta angajat la posta cind colegii nostri care au iesit la pensie dupa30_40ani numai de posta nu au mai putut sta nici o zi in plus?

 9. Columbeanu

  Poate ne Răspunde Dl director general sau un anume domn Mihai Cosmin ( postac de meserie , spun asta fiindca Adaugă comentarii de lauda , sub anonimat , imediat ce Dl DG are postări pe Facebook ) ; deci, domnule DG de ce l-Ati angajat pe Matei Bratianu si de ce il mențineți ? El nu este unul dintre cei care isi primesc salariu fara sa presteze munca( plus pensie , plus indemnizație de fost deputat, plus salariu de la slpr) ! Ca tot spune ca sunt multi asemenea salariați in cnpr ! El nu este unul dintre ei ? Poate acum, odata cu anunțatele disponibilizări ne faceți in bine si ii dati un șut intr-un loc moale ! Așteptam !

 10. Maria

  Pt. Sorina
  Tu ai facut ceva concret ?
  Vino macar cu propuneri.

 11. viki

  ………..si a inceput epurarea si intocmirea listelor, exact pe dos fata de cum ar trebui, astora le place sa li se anuleze deciziile in instanta

 12. Liviu

  E trist, avem primul lider sindical care cere conducerii concedierea salariatilor, este jale tot cei fara sprijin vor pleca, se fac liste si iar liste dar pe ele nu sunt cei angajati cu salarii de mii de lei, nu sunt cei care au ramas cu salarii magnifice de pe timpu; zonelor, dl.Simon nu a plecat cand proiecyul a dat gres si acum vizeaza plecarile, pe liste nu sunt copii liderului maxim, unde este adevaru cand ati cerut sa plece cei angajati politic si pleaca tot cei care muncesc, liderii judeteni sunt penibili, fricosi sa-si apere scaunele, e jenant, trebuie publicate listele cu disponibilizarile si listele cu angajarile la varf din ultimi 3 ani sa vedem adevarul spus de Bratianu care nu mai are pic de rusine si liderii judeteni jalnici care se ascund acum cand trebuie sa ia pozitie, tot interesul meschin primeaza, rusine lideriloe – dar nu uitati va vine randul mai repede decat credeti.

  1. jalnic

   Nu inteleg,cum adica se fac liste ? Pentru ce ?Cine face liste si unde anume ?
   Dati fratilor numele si prenumele celui care a luat initiativa listelor. Pe ce criterii se fac liste ? Chiar suntem prostii satului ?Chiar ii lasam sa ne faca ce vor ?

   1. Valeriu

    Listele se fac pe baza calificativelor date de sefii numiti poilic asaca pleaca dupa cum spuneam luna trecuta cei care au tras in posta si raman loazele aduse de sefi pe criterii politice si de nepotism. Or sa duca posta de rapa dar cui ii pasa?

 13. Sorina

  Pentru Maria- eu m am retras din sindicat asa ar trebui sa faca totii.Era bine pina sa vina asa zisul sindicat ,,reprezentativ”

  1. vica

   Cei mai multi sunt retrasi sau la alte sindicate si tot reprezentativ este ?
   Verificati pe fluturasul de salarii daca nu vi se retine incontinuare cotizatia ?
   Retrageti-va fratilor cat nu este prea tarziu. Hai sa ii lasam NEREPREZENTATIVI si vedem ce urmeaza .

 14. Liviu

  La Buzau directorul de oj si liderul de sindicat au convocat postasii prin ordin de serviciu la o sedinta cu candidatul la primarie al PSD Buzau,dupa care a urmat masa si dansul ,la un restaurant din oras.

  1. george

   Daca ai acel ordin de ce nu il faci public ?

 15. viki

  …………se fac liste cu salariatii ce urmeaza a fi concediati, conform solicitarii sindicatului conducerea centrala s-a apucat sa identifice cei 400 de salariati pe care-i va concedia.

  1. manuc

   Este o rusine de sindicat la posta romana ! Am mai vazut scris si repet si eu – nu cred ca exista in istoria sindicalismului solicitare sindicala catre administratie pentru a fi concediati salariati.Chiar daca sindicatul constata ca sunt prea multi salariati intr-un anumit sector , desi nu este treaba sindicatului, acesta face propuneri pentru cresterea salariului si a conditiilor de lucru si este DOAR treaba administratiei sa gaseasca solutii.
   Sunt salariati cu functii inalte de conducere in centralul CNPR care cer insistent, chiar amenintand catre subalteri ( tot cu functii ) sa faca listele.
   Care sunt criteriile ? Numai ei stiu .
   D-le bratianu nu era mai simplu sa cereti plecarea conducerii care nu este in stare sa plateasca toti salariatii?
   Care nu este in stare sa asigure conditii macar normale de lucru ?
   Care nu este in stare sa dezvolte posta ?
   Oare nu este cazul sa plecati si d-voastra impreuna cu ei ?

 16. marcu

  Cred ca este o falsa teroare lansata pentru colecta de campanie. Unii dau sa plece altii dau sa ramana si asa dau toti cate ceva .URAAAAA ! Traiasca sindicatul si administratia !

  1. Valeriu

   Nu este nici o colecta. Astazi directorul dela resurse a intrebat pe fiecare sef la ce oameni renunta.Sefii au fost pusi pe posturi de directorul psdist asa ca fiecare isi protejeaza pe cei adusi in firma pe criterii politice.a fost sedinta mare cu toti conducatorii locurilor de munca. Surpriza de Pasti.

   1. gyorgy

    Nu o fi in centralul CNPR , dar la judete …………!

 17. postas

  Daca ei fac liste ,noi de ce nu :
  Director General – Alexandru PETRESCU
  Direcţia Executivă Operaţională – Director Executiv Rareş Ionuţ STANCIU
  Direcţia Executivă Juridică, Control şi Resurse Umane – Director Executiv Andrei STĂNESCU
  Direcţia Executivă Strategie şi Dezvoltare –
  Direcţia Reţea – Director Victor ŞIMON
  Direcţia Logistică – Director Gabriel Eugen DUMITRU
  Direcţia Operaţiuni şi Relaţii Comerciale – Director Irina PURCARU
  Direcţia Strategie , Cooperare şi Management Integrat – Director Ciprian BOLOŞ
  Direcţia Economică – Director Gabriela Izabela MANTU
  Direcţia Comunicaţii şi IT – Director Dragoş DINCĂ
  Direcţia Resurse Umane – Director Marian Stelian LAZĂR
  Direcţia Juridică şi Reglementări – Director Elena PETRAŞCU
  pentru :
  – pierderea cotei de piata;
  – scaderea cifrei de afaceri;
  – raportare de profit doar prin scaderea cheltuielilor in raport cu scaderea veniturilor;
  – cresterea datoriilor;
  – practicarea managementului politic in defavoarea celui profesional;
  – incarcarea organigramei cu noi functii si popularea lor cu persoane fara experienta;
  – etc.( mai adaugati si voi )

  1. viki

   doar cu lista asta sunt deacord. Cea mai abuziva concediere urmeaza sa se intample, spun abuziva fiindca ea porneste d e la sindicat care cere sange, iar administratia se executa si face liste negre desi nu exisatya niciun plan de restructurare sau vreo fundamentare etc.. ..O piesa de de teatru ieftina.

 18. Nea' Tagarta

  Just sau nu partial se va face dreptate. Pana la urma adevarul este undeva la mijloc deoarece ceea ce spune Bratianu este adevarat! De ce nu vreti sa recunoasteti ca este adevarat ?!? Sunt cateva zeci sau sute de persoane care au fost parasutati (si atarnati) de aparatul de partid in aceasta companie si care nu au nici in clin nici in maneca cu Posta Romana! Daca se doreste o epurare pe criterii politice sa se faca…. dar sa fie obiectivi si cinstiti! Sa apara criteriile si dupa aceea sa se discute despre liste!

  1. dragos

   Nu este treaba lui Bratianu sa stabileasca numarul de salariati. Este un joc al administratiei la care a sarit repede (!?) el pentru ca cei din administratie sunt cei care I-au adus si nu pot ei propune concedierea acestora.
   Problema lui Bratianu este legata de participarea acestuia la suprapopularea organigramei CNPR in sectiunea conducere si functional-administrative.La orice modificare de organigrama SLPR si-a dat acordul. Atunci nu au vazut cresterile de personal?Au vazut acum cand nu mai au de unde reduce cheltuielile pentru a realiza profit pentru indeplinirea criteriilor de performanta ale DG.
   Cand el a adus membrii familiei,ce credeti ca a facut angajatorul ?
   Cand ceilalti lideri sindicali si-au adus la posta membrii familiei ce credeti ca a facut angajatorul ?
   Oricum se lucreaza dupa cum au invatat in anii 70 – 80. Te ridicau si apoi aflai de ce .Acum este la fel- esti trecut pe lista de concediere si apoi afli motivul .RUSINE !

 19. curiosul

  Am citit in Postasul nr.447 din martie la -Corespondenta de grad 0- ” Gabi Visan inspector exploatare in cadrul Tranzitului,ne spune ca grosul corespondentei catre aceste institutii- (Presedentie si Guvern) este reprezentat de petitii si reclamatii ”
  Intrebare : De unde stie d-l inspector ce contine corespondenta adresata celor doua institutii ? Iar sunt controlate trimiterile postale la tranzit ?

 20. Valeriu

  Postas, asta ar trebui sa faca ministrul tehnocrat din „Guvernul meu”. USL continuă opera de distrugere a ceea ce a mai ramas cat de cat in picioare, iar sindicatele le sunt partase (singurele care mai lupta pentru drepturile salariatilor sunt cele ale bugetarilor; in privat cer concedierea salariatilor). Deschid drumul catre firmele private care sunt tot ale lor sau de la care vor incasa comisioane grase, asa cum a luat Adrian Nastase de la OMV ca sa-i dea pe nimic PETROM. A fost inca o teapa cu guvernul Ciolos…..

 21. banat

  La Timis daca te inscrii in SLPR primesti un cozonac si sa nu credeti ca nu sunt salariati care se vand pentru un cozonac.Cata imoralitate!Cata degradare !

  1. postac

   Ce va mirati nu stiati ca la Timis marii economisti din posta nu stiu ca plata indemnizatiei de sindicat costa lunar mai mult decat cozonacul primit, care este de calitate indoielnica, asa deci, in concluzie nici nu au avut vreun beneficiu in afara de E-urile din cozonac si pupici pe care trebuie sa-i de-a de acum tot sindicatului plus cotizatia lunara .Eu le zic bravo celor ce au acceptat cozonacul!

 22. Hoanca

  Curios ar fi sa aflam ce spune administratia despre liderii de sindicat scosi din productie si platiti cu salarii babane! Nu ar trebui si ei inclusi in aceast alista de disponibilizare? Probabil ei (sindicalistii sefi) vor invoca prevederea din CCM cum ca nu pot fi indepartati pe timpul mandatului si inca 2 ani dupa! Pai faceti-ne sa intelegem! Ori dispar toti cei care-si primeste salariul fara sa munceasca, ori nu !?

 23. Postas ratacit

  Raspuns pt.curiosul:Nu am citit nr.447 al revistei Postasul,de fost nu cred ca am citit vreun numar al revistei vreodata.Insa se vede de la o „posta ” ca esti doar curios nu si un bun profesionist si un bun postas.Este logic sa stie dl.inspector Visan Gabriel ,sa stie sau sa presupuna ce contin acele scrisori.De unde ?Raspunsul e simplu din experienta,ca postas cu ,din reclamatiile pe care le-a rezolvat.In afara de asta orice postas cu experienta stie ca se citeste toata adresa si se doresc si indicatiile speciale.Daca ai fii avut un minim de experienta in posta,stiai ca unii petenti catre institutiile statului nu se limiteaza sa scrie doar o plangere sa o introduca in plic,isi continua petitia pe plic.Insa sa stii aceste lucruri,presupune experienta in posta,si deductie ,daca citesti la exp.Ghiorghita Floarea din continua Ghimpati este evident .ca nu actor la presedentie sau ambasada sa le trimita felicitari,apoi daca traficul la acest tip de trimiteri a crescut,ma refer la trimiteri venite din diverse localitati din tara sau strainatate,este evident .ca sunt plangeri ,petitii,asta nu denota ca dl.Visan citeste continutul scrisorilor,daca sunt controlate trimiterile sau nu ii poti intreba pe cei de la S.R.I,desi avand in vedere ca urmeaza sa primim imigranti arabi nu ar fi un lucru rau daca s-ar mai citi.Pe dvs.dl.curiosul nu va cunosc insa pe dl.Visan ,Da,si nu pot spune ca nu este un profesionist,din contra.Se pare .ca fie 3650 de postasi concediati +cei care au plecat singuri si-au primit cu mai multa demnitate concedierea decat cei 400 ce urmeaza sa fie concediati,multi dintre cei ce au plecat erau buni profesionisti,se pare ca se urmareste sa scapam de profesionisti.E clar ca se doreste distrugerea Postei si din interior si din exterior pt.diverse interese.dar totusi…..

 24. haihui

  Dupa ce au aruncat revendicari peste revendicari,intalniri si amanari iata rezultatul din 20-21.04.2016:
  -SLPR cere cate 200 lei /salariat cu 01.09.2016 iar administratia …. ne mai vedem in iunie. PA !

  1. anamaria

   Cum adica au stat 2 zile si au plecat cu coada intre picioare ? 10 mari lideri sindicali pentru o amanare ? Pai restul punctelor amanate din 05.04.2016 ?

   1. banat

    Si tu acum . Se duc acasa sa imparta cozonaci .
    Oare maine luam 100 de lei ? Am vazut ca tot curg amenzi la posta romana .http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20948747-posta-romana-amendata-inca-7-4-milioane-euro-pentru-nu-respectat-obligatia-nu-mai-avea-tratament-discriminatoriu-piata.htm

    1. Valeriu

     Banat, amenzile curg fiindca in posturile cheie din companie sunt plasati oamenii DG si ai partidului pe care il reprezinta, competenti unu si unu.Astia care prin vaditele „calitati” profesioanle atrag tot felul de belele (amenzi peste amenzi,salarii si despagubiri platite celor concediati abuziv s.a.m.d.). Dupa cum am mai spus, competentii astia fac liste de concediere pe criteriul„competentei”, adica ei, care nu sunt in stare sa-si faca treaba pentru care iau o caruta de bani ii evalueaza pe cei care muncesc. Asta-i tara cu susu-n jos, frate!

 25. curiosul

  Nu intaplator ti-ai ales username Postas ratacit.
  Esti ratacit rau de tot , prin gramatica , prin exprimare probabil si prin posta , chiar daca te dai drept bun postas si mare cunoscator al inspectorului.
  A sti si a presupune sunt diferite.
  Sunt curios cum „se doresc indicatiile speciale ” ?

 26. Postas Ratacit

  Raspuns pt.curiosul,stimabile nu are sens sa intru in polemica cu tine,nu meriti efortul.E simplu sa intelegi,daca te duce capul ca acea postare nu a fost facuta dintr-un birou caldut ,din care scrii dumneata de plictiseala,si nici de acasa.Si nu trebuie sa fii expert sa faci diferenta intre greseli gramaticale,de exprimare sau de tastare.Ale mele sunt de tastare intrucat nu am dictionarul limbii romane introdus pe tastatura si nu am stat sa mai verific textul.Apoi in posta nu suntem toti cu studii academice,mai sunt si cu 8 clase,dar au cu siguranta mai multa experienta in posta decat ai dumneata,si parerea lor conteaza mult mai mult,decat ceea ce doresti sa sugerezi la adresa dl.inspector Visan Gabriel.DA il cunosc pe dl inspector si nu cred ca a spus ca stie sigur ,ce contin acele trimiteri,dupa cum am afirmat eu nu citesc revista.Totusi asa cu 8 clase ale mele intuiesc ca ai o problema cu dl.inspector si faptul ca apare in revista.nu esti neaparat interesat daca se mai controleaza scrisorile,desi ar fi chiar indicat.Insa discutia a degenerat prea mult,aici discutam de revendicariile sindicale,negocieri,etc probleme reale ale salariatilor,e mai putin important cine pozeaza in revista Postasul si daca se controleaza scrisorile… Erata :a se citi :”se citesc si indicatiile speciale „,in loc de „se doresc indicatiile speciale”.Scuze pt.erorile mele mi le asum,insa avand in vedere ca este un site si nu particip la vreun concurs pt.jurnalistica sau literatura va rog sa le ignorati si voi si sa luati in seama esentialul.Rog moderatorii sa verifice si sa modifice postarile pt.a nu mai fii frustrati unii ca nu se scrie corect pe site.

 27. Columbeanu

  Domnul director general se plânge ca organe de control ale diferitelor instituții ale statului fac exces de zel si despica firul in 4 cu ocazia controalelor la nivel de Cnpr ! Poate ca are dreptate , insa as vrea sa stie si domnia sa ca si subalternii dansului cu atribuțiuni de control fac exact același lucru cand verifica subunități poștale ! As vrea sa mai existe insoectori de îndrumare si control , insa acum ” ne umflăm Mușchii ca suntem experți ” si atat ! Cunoștințe profesionale ioc din partea multora ! Deci , domnule DG, daca nu ca convine cum fac alții cu Dvs sa știți ca același sentiment il avem si noi cand pe lângă lipsurile pe care le avem ne mai confruntam si cu „echipe de control ” care parca nu ar fi plătiți tot fin veniturile aduse cu mari sacrificii de noi ! Ei parca ar lucra la concurenta si au satisfacții majore sa caute cele mai ciudate nereguli (doar in opinia lor de cele mai multe ori ) !

 28. raducu

  Pentru Anamaria.Nu a plecat nimeni cu coada intre picioare de la negocieri cum insinuezi tu.Negocierile au esuat si SLPR ,asa cum stabilise Comitetul Executiv ,va organiza un miting de proportii unde vor participa aproximativ 4000 de oameni la Bucuresti in data de 7 mai 2016,Voi toti pe aici doar criticati,dar de ce nu veniti alaturi de SLPR in strada sa protestam pentru drepturile noastre mai ales ca sinteti si voi beneficiari a tot ceea ce obtine Sindicatul reprezentativ.Sau sindicatele din care faceti parte de ce nu protesteaza asa cum cred de cuviinta.Probabil multi dintre voi nici nu sinteti membrii de sindicat,dar vreti drepturi,vreti sa fiti aparati de Sindicatul reprezentativ.Lasati rautatile si veniti la lupta sindicala.In rest sa auzim numai de bine

  1. anamaria

   Ai dreptate si sunt convinsa ca nu au plecat „cu coada intre picioare ” cum se zice in popor , dar nici cu altceva nu.
   Când trimiti administratiei revendicari si te si intalnesti pentru rezolvare nu inchei un pv. scurt , sec. Le pui pe toate in discutie si la fiecare rezolvat sau nu scrii ceva, pentru ca sa ai motive de a continua.Din toate punctele ramase in discutie pentru 20 .04.2016 in pv este trecut doar unul cu aplicare posibila din septembrie si restul … ? Daca cei 10 sindicalisti ( MB nu a invatat dupa atatea ani ca nu negociezi cu o echipa mai mare de 5 ?) au semnat pv , inseamna ca au fost de acord cu propunerea de a se relua discutiile in luna iunie si nu mai vad rostul marelui miting.
   Revedeti revendicarile si care sunt de rezolvat de catre administratie si apoi la miting.
   Cu mitingeala nu rezolvam decat aparitia la TV – uri. Greva nu se poate face legal pana in 2018 si atunci ?
   Asa este vrem sa fim aparati de sindicatul reprezentativ ca asa este legal.Nu l-a fortat nimeni sa isi asume acest rol ..
   Care lupta sindicala ? Cu cozonaci si tichete cadou ? Asta este sindicatul ? Convingeti-ne ca luptati pentru salariati cu adevarat si fara mituiala vom fi alaturi.Daca ne luati 200 – 300 lei cotizatie anual si ne dati un cozonac sau cateva tichete cadou de Paste sau Craciun, nu faceti sindicat .Nu cu asta se ocupa un adevarat sindicat.

  2. viki

   ………..asa este, veniti la lupta sindicala sa sckimbati conducerea pe care sindicatul vostru a pus-o, acum 2 ani care ereau primele 2 revendicari ale marelui sindicat?

 29. Mari de la OJ

  Liderul mult iubit la Slpr si-a petrecut weekend-ul in Valcea ! De vreun an si-a facut un obicei ca cel putin odata pe luna sa fie prezent in Oltenia, chipurile pentru secretariate regionale ! Bai îmbuibaților , membrii vostrii de sindicat stiu ca „băgați bani ” sistematic in c …. Lui Matei ?! Ba la Sarbi , ba cu vaporul , ba pe cheile Sohodurului , ba pe centura Tg Jiului , ba la Craiova ! Mai sunt locuri unde sa-l duceți ?! Pentru voi sunt bani , pentru prostime nu sunt !? Poate va întrebați de ce toate astea ?! Pai regionalul Petre Mirea trebuie sa se pensioneze in Noiembrie si toate astea le face pentru a spera ca Matei sa-l reangajeze si pe Petre la CNPR ! Pai cum sa plece el la doar 65 ani !? Nepoți de crescut nu are , Asa ca ar mai sta si el ! Fraieri or fi cei din MH daca te vor mai accepta ! Poate pana in toamna pleci cu Matei de mâna si se scapă lumea de voi !

 30. Fosta slpr istă

  „Răutăcioșii ” spun ca MB ar pregăti următorul consiliu unde credeți ?! La Sambata de sus ! De ce nu i-am crede ? Daca a dus el conducerea Cnpr acolo la o intalnire „de lucru „, de ce nu si-ar duce pentru IV a oară proprii membrii de sindicat !? Daca am Fi si noi răutăcioși am face un calcul simplu, ceva de genul : 150 participanți x 450 lei/membru (3 nopți de cazare plus masa )= 67.500 lei. „TVA ” ul Sa fie 10% ? 15 % ?! Dar lăsați ca noi nu suntem rai ! La consiliu le va spune totuși delegaților -membrii de sindicat ca modificările aduse statutului cu ocazia Congresului din oct 2015 (ținut tot la Sambata) au fost validate de instanța ?! Așteptam sa auzim lucruri interesante !

 31. pagubit

  POSTA ROMANA ESTE PERFECTA. TRIMITI UN PLIC PRIN POSTA CU ADRESA DETALIATA SI PLICUL SE INTOARCE LA EXPEDITOR. DOMNULE DIRECTOR CRED CA SI DVS AVETI 2 CLASE….CA LA CFR…IAR ANGAJATII SUNT SUB ORICE CRITICA. DACA NU SUNT IN STARE SA CITEASCA O ADRESA….ESTE CUMPLIT…SI UN OM CU PROBLEME MINTALE SE DESCURCA MAI BINE CA VOI

 32. stagiar

  Manipulare sindicala !
  Pentru a mobiliza membrii sa participe la mitingul organizat in Bucuresti in data de 07.05.2016,amaratul de proces verbal incheiat in data de 21.04.2016 in care SLPR mentine solicitarea de majorare salariala începând cu 01.09.2016 iar administratia propune o noua intalnire in luna iunie a devenit PROCES VERBAL DE DIVERGENTA !?

 33. elena

  as dori sa stiu unde ma pot adresa cu o reclamatie cu privire la dreptul la secretul confidential care nu-mi este respectat de catre o angajata a postei

 34. viki

  …………..astia devin din ce in ce mai idioti, adica SlpR-ul cere concedieri iar administratia reangajeaza unul din lipitorii de afise ai PDL-ului, adka Festila. Asta era unul din cei 200 pe care slpr-ul in 2012 il vroia afara pt ca era doar cu cardul prin posta condorm celor sustinute de ei. Poate il aduc si pe Bohalteanu inapoi sau pe ………….mai stii

 35. din dispersie

  A inceput vanatoarea de oameni pentru a+i putea prosti ca intr+o zi de sambata sa mearga la miting la Bucuresti. Criteriile de selectie nu sunt la fel cu cele stabilite la petrecerile facute de ojp + sindicat. Acolo merg doar cei ce folosesc parfumuri de calitate! Cei care transpira carand geanta acolo nu vin ca nu sunt informati, iar acum noi suntem primii care suntem contactati! O sa avem parte ca de fiecare data de autobuze-microbuze de proasta calitate, unde stam cu picioarele in gat! Cred ca nu ar strica sa informam si noi autoritatile statului sa verifice conditiile in care sunt inchiriate aceste mijloace de transport, pe ce sume, daca nu cumva una se trece in documente si alta se plateste in realitate fiindca pentru unii lideri aceste mitinguri sunt prilejuri de a mai sifona niste bani! Deasemenea ii sfatuiesc pe toti colegii sa sesizeze daca nu vor primi diurna aferenta, fiindca legea spune clar ca daca se depasesc 12 ore de la plecare si pana la revenirea in localitate trebuie platita diurna, ori liderii ne vor pune (din nou) in fata 4 mici si vor sa le mai si multumim pentru asta! Deci, vreau sa va spun ca personal voi face lucrurile astea (sesizari inainte de a pleca la miting)si fiindca m+am saturat sa fiu prostita de unii care cercetati penal fiind, comanda pe banii mei pe care inca ii platesc la sindicat! Nu vreau nici pachete cu sandwich , nici mici, nici meniul zilei de 12 lei pe la vreo bodega de pe autostrada, ci vreau diurna din care imi voi cumpara ce cred eu de cuvinta! Ati inteles domnilor si ma refer aici la cei mai „„ destepti * lideri*, cei din oltenia condusi de un cercetat penal(Dolj) si de un lingau-organizator de mese pupinc,,,,,uriste-viitor pensionar- ma refer la regional!

 36. raducu

  Pentru colega „din dispersie”.Ne poti spune si noua ce suma trebuie sa primim diurna.In alta ordine de idei sa stii ca la Dolj la chefuri am participat in proportie de 90%noi cei care transpiram carind geanta.In ceea ce priveste liderul noi il cunoastem foarte bine si stim ca nu este implicat in vreun scandal sau cercetat penal asa cum sustii tu.Ori poate nu il cunosti,il confunzi.Te rog spune-ne si noua numele liderilor „destepti”din oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*