Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

In centralul companiei s-a descoperit cauza ineficientei = salariatii nu semneaza condica de prezenta !

 

 

 

18 comments

 1. man

  Nu este de mirare de ce nu merge compania. In sediile de management ale adevaratelor firme ,angajatii sunt de top ( nu politici ) si fiecare sau in grup au : proiecte diverse, teme de cercetare etc toate cu timp de realizare,cu fondurile si toate cele necesare. Asa ceva or fi vazut sau macar auzit managerii postei ? Condica de prezenta arata ca ai venit si plecat , dar nu spune si daca ai facut ceva folositor firmei.Asa ceva era prin anii` 80 cand veneai la servici ( toti cei apti aveau servici ) faceai ceva sau nu erai pontat cu orele necesare si iti luai salariul.

 2. angajat

  Nu la toate locurile de munca sunt sefi ‘NUMITI’ care stau drepti si executa mai mult decat li se cere.Slugarnicia ,omoara Compania! Unii se cred buricul pamantului ,pardon al companiei si cred ca fara ei nu se poate si cum altceva despre o conducere eficienta nu stiu …….!

 3. comert

  Incepand cu data de 20.11.2015 in sediul Administratiei Centrale (CNPR ) din b-dul Dacia nr 140 , ” vor intra doar salariatii CNPR,persoane care vin in interes de serviciu si persoanele care asigura servicii de mentenanta si reparatii ”
  Este interzisa comercializarea de produse sau servicii in acest sediu … evaziune , specula ,politie ……!
  – D-le DG ? In celelalte spatii ale CNPR se poate fara aceste restrictii ?
  – CNPR SA nu mai este unitate publica ?
  – Reclamatii,sesizari audiente nu se mai fac ?
  – La Palatul Cotroceni cetatenii tarii pot intra, la Administratia Centrala a CNPR SA NU !

  D-le Presedinte Iohannis,D-le Prim Ministru Ciotlos,D-le Ministru Bostan ,scapati-ne de astfel de manageri, care dupa ce au ajuns sa verifice condicile de prezenta acum se ocupa de evaziunea fiscala si specula cu produse de parca am fi prin anii `80 .-

  1. rares

   …………e si s-a mai luat o masura demna de un management modern………..pontarea (fara legatyura cu fostul premier) salariatior se va face in functie de cardul de acces, asadar chiar daca ai fost prezent dar ai uitat sa uitat sa utilizezi cardul de acces nu vei fi platit.

   1. IT

    O minciuna demna de cei care au emis-o. Nu exista software pentru asa ceva in sediul CNPR. Nu avem paza,nu avem sisteme de alerta obligarorii prin lege si platim amenzi la greu si credeti ca se face pontajul prin cardul de acces ? Exces de zel din partea unor sefi de departamente.
    Mai avem un pic si facem apelul pe platoul din fata cladirii,cantam inmul partidului si lucram cu drag.URAAAAAAA!

 4. manuc

  Mai au un pic si ne cheama la COM sau la Comitetul de partid !
  Astia se cred pe Kiseleff ?

 5. postas

  Cu cat au crescut veniturile postei de cand s-au luat asemenea masuri ?

 6. gigi mihalache

  Domnule Ex actual DG la Posta Romana, Presedinte CA la Posta Romana si CFR, nu cumva ati incurcat institutiile ?
  Dar de salariile „simtite” ptr ca intradevar d-lor „SIMT” cand primesc aceste lefuri, mai mari ca salariile de ministri, poate chiar si de presedintele tarii, mai ales ca-s legi (OUG si OG) in care se pomenesc de limitarea salariilor la Institutiile statului si companiile nationale cu capital majoritar de stat, oare nu de aici sunt scurgerile ?
  mai pun odata linkul cu lefurile „simtite” http://gigimihalache.blogspot.ro/2015/11/cum-se-cheltuiesc-veniturile-postei-pe.html

 7. florin

  Toti politrucii si neavenitii acum incearca „bicele” managementului de balta pe toi salariatii postali .La ce va asteptati ? Sa aduca contracte profitabile ? Doar incaseaza salarii barosane si asteapta sa fie dati afara si sa incaseze salariile compensatorii blatuite cu M.Bratianu , Zeci de mii de euro nu deranjeaza pe nimeni . Doar personalul operativ a plecat cu cateva salarii si acelea aproape de minimul pe economie .
  Aceasta este toata performanta acestei „echipe profesionale” condusa de Hopa Mitica D.G. , dau afara salariati si ei incaseaza cat mai mult , ca doar pentru asta stau .

 8. angajat

  Incep petrecerile ! Directorii fac ce stiu mai bine adica petreceri sub pretextul bucuriei dupa un an de munca ( in care ei au devenit DIRECTORI ) iar operativul este din ce in ce mai redus.
  Asa fac marile companii pentru salariati dar din banii companiei nu din propriile buzunare ale salariatului. Nu ne-am saturat un an intreg de sefi ? Vreti si la un pahar de sfarsit de an sa fim tot cu sefii,asistentele lor si toata gasca de politruci -manageri ?
  Dati-ne o prima pentru munca facuta in acest an si poate vom plati consumatia.

  1. doru

   Stai sa vezi ca nici sindicatele nu stau pe margine la petreceri . Cotizatia sindicala este tocata cu astfel de evenimente organizate mana-mana cu administratia .

  2. bichirescu

   POate organizeaza petreceri de ADIO !? Au venit , au distrus, au profitat si acum pleaca .

 9. CCR

  Liderii de sindicat pot fi concediati :
  CCR a dat mana libera angajatorilor sa scape de liderii de sindicat incomozi.

 10. vasile

  A declarat abuzurile legale pentru ca multi lideri au fost concediati fara a se tine cont de art. respectiv si instantele au acceptat. Corb la corb nu-si scoate ochii !

 11. CCM

  Decizia CCR produce efecte si asupra art.129 din CCM 2008-2018? AU8Y

  1. admin

   Decizia CCR nu modifica CCM actual nici la art 129 si nici la 23.6 lit g.
   Codul muncii prevede la art.220 alin (3) ca alte masuri de protectie pentru cei alesi in organele de conducere ale sindicatului sunt prevazute in legi speciale sau in CCM, deci prevederile din CCM sunt legale si nu pot fi modificate decat prin acordul partilor.

   1. Mircea

    Si daca o fac ?

 12. CCM

  Art.129 din CCM este negociat de cele doua parti angajator și sindicat,deci este o înțelegere între cele doua parti,iar legea 40 prevede ca contractele colective aflate în derulare își produc efectele pînă la data scadenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*