Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

De la lume adunate si-napoi la postasi  date.

 

9 comments

 1. factor

  Marsul factorilor postali
  Sigur veti spune ca sunt carcotas si rau…….dar analizati:
  - aceasta organizare avand un patron – FSLPR -au aparut si conditiile de participare la unele judete – daca nu esti membru de sindicat SLPR iti platesti toate cheltuielile ( masa si transport )
  Intrebari:
  - este marsul factorilor postali membri de sindicat SLPR ? sau salariati CNPR ?
  - daca la faza nationala participa cei clasati pe locul 1 masculin si feminin ,adica 82 de factori postali de ce se cere organizare pentru 250 de participanti ?

  1. salariat

   Ce naiv esti ?
   Pai 41 de sefi oj si 41 de lideri de sindicat = 164 si restul stiii tu sigur .

 2. columbeanu

  la Faza nationala va contribui si CNPR in sensul ca va fi convocata o sedinta mixta administratie-sindicat si cheltuilelile de transport cazare si masa vor fi suportate la nivel de administratie! In aceste conditii 1/3 vor fi concurenti, iar 2/3 administratie(inclusiv sefi de Oj si lideri de sindicat). Deci marsul factorilor va fi o noua ocazie de a se destinde domnii directori, sefi, sefuleti, lideri scosi din productie si altii care nu stiu ce inseamna reduceri de norme, concedii neefectuate de 2-3 ani, nemultumiri ale clientilor, etc,,, Frumos ! Sa va spunem ce va dorim ?

 3. postas

  Poate se aplica si legea in continutul CCM-ului, mai ales partea cu : clauzele se aplica tuturor angajatilor din unitate -art 133(1) .Nu au ce cauta in CCM clauze care se aplica membrilor unui anumit sindicat sau liderilor unui anumit sindicat.sau doar pentru un anumit sindicat.Pentru aceste facilitate este art 153 – acorduri,conventii,intelegeri.
  Oricum am vrea sa vedem propunerile sindicatului si ale administratiei si motivarea care a dus la revizuire.

 4. cristy

  Bate vant cu ZLN-uri daca nu le-ati uitat
  Pe o parte ne laudam cu profit, cu noi afaceri etc si gandim la neplata muncii (ZLN=zi luctata neplatita la posta ca nu se inchide posta si stam acasa)
  Cine a mandatat SLPR sa discute aceasta solicitare a administratiei ?
  Fratilor treziti-va ca astia ne ingroapa si pleaca mai departe tot lideri de sindicat.

  1. angelica

   Daca este asa suntem prostii tarii !
   Ne-au majorat salariile ca sa le diminueze prin ZLN
   HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

   1. dogaru

    angelica ai dreptate – suntem prostii tarii,fac ce vor cu noi si administratia si sindicatul.
    Parca vad scuze de genul : este bine cu DOAR 2 ZLN ca daca erau 4 ?
    sau: prin lupta lui Bratianu nu se pune decat o ZLN .
    HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 1
    La lupta fratilor ,nu mai dormiti !

  2. vasiler

   Motivarea este ca a crescut fondul de salarii cu amarata de suta de lei data in oct 2014. Nu spun de cati au angajat in administratie si cu ce salarii si mai ales cu ce eficienta ?
   Publicati fratilor lista celor veniti dupa concedierile din 2013 si mai ales salariile lor.Documentaristi care devin repede sefi,secretare,soferi etc.
   Daca taceti sa taceti si cand vedi baga cardul de salarii in bancomat.

 5. Titoanca

  Ce se mai lauda pensionarul Bratianu cu introducerea sporurilor in salariu ! Pai lui ii convine ca a crescut la greu cotizația iar noi ? Ne alegem cu Zln URI ! Pe el i-l doare la basca ! E pensionar , are indemnizație de fost parlamentar , are salariu de la Slpr , mașina mocca de la CNpr cu combustibil nelimitat ! Ii pasa lui de noi ? Nu cred !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*