Print this Post

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

  Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Ce ar trebui sa faca un sindicat pentru a va determina sa deveniti membru ?

 

 

 

 

20 comments

 1. manea

  Buna intrebare .
  Sa aiba lideri alesi democratic,cinstiti,profesionisti pentru a reprezenta impartial si in cunostinta de cauza membrii in fata administratiei .
  Sa nu se implice in obtinerea de functii prin numiri politice si mai rau , sindicale.
  Si multe altele .

 2. un oarecare

  In primul rand ar trebui sa mearga mai mult in teren sa se stea de vorba cu salariatii…
  pe langa “multe altele” . De bine de rau SNPR-ul a dovedit de multe ori ca-i pasa de membrii sai
  Cine a dorit ,din convingere ca se poate si…altfel, s-a informat si si-a depus adeziunea ; restul au ramas intr-un sindicat , cum este s.l.p.r doar ptr. primele de craciun, desi se vaita de multe altele si injura toata ziua… Nimeni din s.l.p.r. nu-si pune intrebari de genul : ”ce face sindicatul ptr. mine ?” ; ”cu ce ma ajuta sindicatul ?” ; ”de ce sunt doar platitor de cotizatie ?” , etc. De aceea ne… ”merge la toti bine”.
  Cati din membrii de sindicat (oricare ar fii el) isi cunosc drepturile & obligatiile ??? Foarte putini, cu siguranta !!!! Iar unii din cei putini nu stiu si faptul ca au si oblgatii , nu numai drepturi.

 3. george

  :)

 4. Marian

  Sa nu faca ca SLPR respectiv Tutankamon:
  -sa nu-si angajeje toate neamurile pe functii babane
  -sa plece la pensie atunci cand a indeplinit varsta de pensionare sau sa-si faca sindicatul pensionarilor daca doreste sa fie lider in continuare
  -sa nu-i faca experti pe majoritatea liderilor judeteni
  -sa nu renunte la drepturi obtinute in CCM pentru beneficii personale
  -sa nu se ocupe cu angajari, aranjari pe posturi, desfaceri de CIM, etc.
  -sa nu fie implicat politic

 5. Agentul 007

  Posta Romana a recunoscut recent exista unui protocol de colaborare “strict secret” pe care-l are cu SRI-ul.

 6. Iulia

  Intreb pentru un prieten,
  Bratiene, spune-ne si noua unde sunt sporurile (vechime, fidelitate si prima de vacanta) la un angajat cu salariul minim pe economie ?

 7. moftangiul roman

  In cadrul conferintei de bilant din data de 30.07.2018
  – sustinuta de ministrul Comunicatiillor si Societatii Informationale
  – acesta a afirmat ca Posta Romana nu poate utiliza suma de 170 milioane de lei – rezultata din capitalizare – din cauza “mofturilor actionarului minoritar” ( Fondul Proprietatea).
  S’auzim numai de bine!!!!

  1. patron

   Mofturosul ca si orice investitor doreste sa obtina profit si sa incaseze dividende . Asa arata o investitie buna. Ce sa mai puna banii la posta romana ? Sa ii piarda ? Insolventa este la usa si noi vrem bani de la mofturos.Avem 10 ani de cand ne tot restructuram , ne reorganizam , ne… ne…. si ? Care este rezultatul ? Din 36.000 de salariati care aveau de lucru acum mai suntem 25 .000 si multi stau.Piata postala este in evolutie si posta romana in involutie.

   1. Angela

    Culmea nesimtirii, tocmai cei care stau sau pur si simplu nici nu vin la serviciu – fosti directori sau fosti sefi de servicii/birouri – au salariile cele mai mari;

 8. legis

  Stiati ca din 2014 pana in prezent CNPR a primit amenzi de 5.400.000 lei din care a platit 2.400.000 lei – Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor ?

 9. miron

  La Iasi, Barlescu pensionara si scoasa din productie cu cim pe durata nedeterminata lidera de sindicat face presiuni pentru mutarea tranzitului in 500 mp. De cand liderii de sindicat decid conditiile in care sa muncim ? Tot ea a intermediat cu Tegolino, tot ea a intermediat conditii mizerabile de acum si tot ea umbla acum sa convinga oamenii ca a scazut traficul si ca se poate liucra in 500 mp.

  1. pantea

   Este foarte corect ca sindicatul sa se intereseze de conditiile de munca actuale si viitoare , dar nu sa negocieze sa convinga salariatii cale este binee desi ei vad contrariu. Aceasta d-na nu mai este de mult un lider sindical.Este doar o unealta a lui Brateanu si implicit a administratiei. De ce o mai pastrati lider?Chiar nu gasiti un lider corect,cinstit – fara scheleti in dulap ” ? Nu aveti o foaie de hartie pentru retragere ? Este josnica comportarea liderilor sindicali. Se “bat” pentru micsorarea varstei standard de pensionare invocand conditiile grele de munca de la posta si ei lucreaza si dupa pensionare ,unii chiar si la 72 de ani, bineinteles incasand si pensia si salariul.( multi de EXPERT ) si asta in conditiile in care nivelul de trai al postasilor scade zi de zi prin nemajorarea salariului macar cu rata inflatiei . Astia suntem,astia ne sunt liderii .

  2. a

   referitor la Tegolino nu.i numai Barlescu in ecuatie;
   s.a “lucrat” in gashca cu Limbau, Mironeanu, Ursanu, Simon;

 10. legist

  Sa nu fie SLPR ,SLPR e deja sindicatul nenorocitilor a liderilor corupti care cer bani sau alte foloase necuvenite pentru diverse chestii minore si care nu ajuta cu nimic pe nimeni.In primul rand nu ca Bratianu si companii .Ganditiva fratilro care platiti la SLPR ca Bratianu a angajat pe tot neamul la posta ,pe toti bastarzi .Deci nu SLPR.Toti liderii lor sunt corupti .Daca e un lider si un sindicat ca snpr si un lider ca dl GIGI Mihalache,un adevarat luptator pentru drepturile oamenilor..Si apoi dl Bratianu sa vedem ce ai sa faci ca ai promis oamenilor ca le maresti leafa in noul ccm….sa te vedem atunci..ca pana acum nimic…sau vrei sa iti recitesc din noul CCM….???!!Dumneata si toti liderii din SLPR ati stricat ideea de sindicat ,efectiv ati scuipat pe ea .

  1. Jeni

   ce bine le zici ! esti informat bine !

   Bratianu a omorat posta ! Acum fura si pantofii mortului, ce ii mai pasa lui ?? a supto 30 de ani, acum rade de noi, prea prosti, prea buni, prea de la tara :)

   compania e in rahat, banii de capitalizare nu se pot folosi (si nu din cauza fondului proprietatea – mofturos), pentru ca scopul lor era de inchidere a datoriilor la fisc, nu pentru ciordeala haitei lui bratianu, sau macar pentru salarii :(

   ia intrebati ce datorie avem la romtelekom ? e belita treaba, iar batranul TUTANKAMON o stie, trate acum ultimele tunuri, nici la basca nu il doare. Mai se da si crestinpracticant :)

   poate ne ajuta Dumnezeu si il bate ! :)

   Va pupa Jeana!

   1. gurau

    Apropo de invocarea divinitatii,iata un mesaj de la rarnascutul:
    -dirigintii cu functii in SLPR vor inventaria persoanele si bolile de care sufera fiecare inaintea ordinulul dat de DG directorilor.(!!!!???), chipurile pentru a duce la indeplinire dorinta arzatoare a factorilor si agentilor postali de a nu mai cara gentile grele pana la 65 de ani. Hai sa o vedem si pe asta.
    “Sa va dea Dumnezeu puterea de a face tot ce este de folos celor care v-au ales !”

    Sa trezit rarnascutul tocmai acum cand s-au inasprit conditiile incadrarii locurilor de munca in “conditii deosebite .
    Mai rarnacutule ,te-ai uitat in legislatie sa verzi ce conditii trebuiesc indeplinite in vedere incadrarii unui loc de munca in “loc de munca avand conditii deosebite ” ?
    Pai mai rarnascutule ,nu stii ca afectiunile medicale intra in categoria datelor cu caracter personal ?. Unele din ele nici in dosarul medical nu sunt trecute
    Pai pentru munca grea a liderilor sindicali nu colectezi date sa ii scoti la pensie pe la 70 si ceva de ani ? Vad ca pot lucra si peste 65 de ani ?.Unii fac si munca sindicala si sarcinile de serviciu si pot incontinuare.
    Cata ipocrizie !

 11. postas

  Intrebare dupa 6 luni de la lansarea serviciului :Luxury Post Express
  Cati bani a adus acest serviciu pregatit de expertii postei romane ?

  1. econimist

   ZERO lei. Cati si cat au luat unii pentru acest proiect?

 12. sofia

  Manipulare grosolana din partea lui Bratianu.
  Cei care au carat cu adevarat nu mai pot beneficia de o astfel de incadrare.Este tarziu pentru ei,iar acum sa fim seriosi si sa vedem la normare cate posturi de factori ies din prestatii si cat din distanta.
  Mai bine ati renumera corect munca acestor oameni si nu vor mai pleca din sistem,pentru ca greul de astazi este dat de lipsa de personal nu de cat ar trebui sa duca fiecare in geanta .Majoritatea agentilor sunt cu 1/2 sau cativa fericiti cu 3/4 din norma si au si localitati mai multe. si tot nu iese norma de 1/1.De ce oare ?

 13. Marian

  Buna ziua dragi colegi. Va saluta un coleg din zona Olteniei care are placerea de a va informa unele aspecte negative constatate in regiunea Olteniei.
  – problema nr. 1 – bilete de odihna si tratament , frauda de 1 milion euro, vinovat Mirel Serbu (Erik)- dosar penal
  -angajari cu nemiluita pe bani multi , pionul principal la nivelul judetului Dolj – Mirel Serbu (Erik)
  – ciubucul factorilor postali din Craiova gestionat de Mirel Serbu pentru acordarea de sectoare
  – factori postali trecuti prezenti in foaia colectiva de prezenta a aOPD Craiova si ei construiesc vile la Mirel Serbu (Erik)
  – angajari pe banda in alte judete si transferati urgent in cadrul judetului Dolj- vinovat Mirel Serbu.
  Pentru cele relatate mai sus s-au depus plangeri penale la Parchet. Domnule viitor Director? Regional nu mai visa ca o sa fii numit director regional cum te lauzi , CV-ul tau ar trebui depus la penitenciarele din Craiova ca sa-ti ocupi un loc acolo.
  Domnilor Directori ai Postei Romane nu cred ca veti face greseala numirii acestui individ in functia de director regional ” are multi prieteni” in Regionala Olteniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*