Imprimaţi acest Articol

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

CCM-ul revizuit ,aplicat cu 01.07.2015.Cunoasteti prevederile lui ?

 

30 comments

 1. carcotas

  art.96 E si D : Ce protocol mai trebuie facut cand totul este clar in CCM ? Din echipa SLPR vor face parte „expertii ” ( pardon penalii ) in bilete ?

 2. dana

  De ce trebuie avizul SLPR la decontare ? Reducerile se platesc din cotizatie ? Mai easte mult pana cand SLPR va da aviz si pe statele de salarii ?

  1. dorel

   Pai cum justifica liderii SLPR activitatea cand sunt scosi din productie ? Iata ce tari sunt ei si dau avize . Ce se intampla cu nesindicalistii sau cu sindicalistii non-SLPR ? Nu primesc reducerea fara avizul SLPR? Nu credeti ca este o forma de constrangere ?

 3. vacarita

  Se deconteaza din nou biletele ?

  1. david

   Este un drept prevazut in CCM.

 4. ion tm

  De ce sunt angajati in tranzite adusi de pe functii de inspector etc desfiintate si au ramas cu aceleasi salarii ?

  1. ccm

   Pentru ca nu se respecta CCM si sindicatul reprezentativ tace. Oare de ce ?

 5. ccm

  La nici o luna de la incheierea lungilor negocieri privind revizuirea CCM ,il modificam prin act aditional !!?? Revizuirea revizuirii !

  1. dida

   Pai daca sunt experti !

 6. factor buc.

  Ne-am scos cu asigurarile de inmormantare daca….. suntem capabili sa intelegem….

 7. spartacus

  Pai la aceste ore nu sunt factorii pe teren? Sau nu conteaza !
  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … cei capabili merg si pe teren si la intanlire.

 8. Columbeanu

  Se anunța un nou congres la Slpr in Septembrie ? 2 congrese intr-un an ? Vor sa modifice modificările aduse in luna mai ???? Ciudat !?!!

  1. getuta

   Pai „experti „cum sunt nu au prevazut ca vor avea probleme la instanta ca sindicat organizat la nivel de unitate cu ……….pensionari si au retras actiunea introdusa pentru modificarile aduse la congres.Functia de presedinte devine vacanta…………D-l MB nu are CIM la posta si nu poate fi membru SLPR.Se pare ca buturuga mica a rasturnat carul mare!

 9. Columbeanu

  Cine suporta cheltuielile făcute aiurea PTR congres ? Noi, prostimea bineînțeles ! Insa daca asta este prețul pentru a scapă de pensionar(i), il vom suporta ! Sa speram ca vor veni vremuri bune din punct de vedere al organizării sindicale !

  1. gigi

   Daca cei tineri nu se implica nu scapam de oportunisti.Ei sunt mereu la panda si cum gasesc loc se baga.Crezi ca nimeni nu a vazut ca statutul SLPR incalca legea ? Au vazut dar au tacut .Crezi ca nimeni nu a vazut ca nu se respecta statutul in timpul alegerilor de la locul de munca pana la liderul mare? Au vazut dar au tacut.Crezi ca nimeni nu a sesizat ca MB nu este legal membru SLPR si nu poate fi presedinte ? Au vazut dar din diverse motive au acceptat.

   1. victor

    Nu mai fiti viteji pe forum !

 10. valeriu

  Zvon sau adevar : Bratianu M nu mai este presedinte SLPR ?

 11. MARICA

  Administratore, fa CCM 2015 vizibil fara parole !

  1. admin

   Este obligatia administratiei sa il afiseze la locurile de munca.

 12. bebe

  …sunt ani de cand nu am mai vazut un leu la salarii, doar promisiuni, cand se simt incoltiti mai dau un leu, azi tot mediul sanitar au obtinut dublarea salariilor, unde sunt liderii nostri de la cele 3 sindicate, cine are curajul sa se lupte pentru drepturile salariale ale postasilor, cine vrea sa riste si sa ceara majorarea salariilor acum cand suntem pe profit, sunt bani pentru tot felul de angajati de trei zile si toti se fac ca nu vad, de ce? sa nu-si piarda functiile si privilegiile, este super si salariu baban si bani de la sindicat uitand toate promisiunile, dar uita ca sunt salariati carora nu le ajung banii de trait si ei se-nfrupta din bruma lor de saracie, daca tot fac asta de ce nu se lupta pentru dublarea salariilor, pentru unii sunt bani de mii de lei, alti au ramas cu salarii demii de lei dar majoritatea nu au mai primit nimic, rusine celor care profita fara a-si face menirea de lider…asteptam sa vedem lupta liderilor pentru majorarea dalariilor…trebuie sa ne unim sa ne cerem drepturile…oare seara cand pun capul pe perna pot dormi linistiti…

  1. petre

   Ai partial dreptate
   La 1 Oct 2014 s-au marit salariile cu 100 lei
   La mediul sanitar nu s-au dublat salarii ,doar se vorbeste de o crestere cu 25%
   Din cele 3 sindicate amintite doar SLPR este negociator (pana in 21.09.2015 ) si cum este mana-n mana cu administratia nu cred ca va cere majorari salariale.

 13. ilari

  intrați pe site-ul spr constanta,sa vedeți ce spune președintele de sindicat despre manevrele pensionarului „la Constanța

 14. Columbeanu

  Este adevărat, M. B. si a dat demisia ! Insa Doar ca , dupa 10 minute a fost reales ca președinte interimar pana la congresul din Octombrie !!!! Dupa ca va fi reales ,,, la si „n-spelea ” congres !! Vai de noi !!!

 15. petre

  El avid si alegatorii …….
  Oare chiar nimeni din nu citeste legea 62/2011 ? Nimeni nu intelege ca nu mai poate fi nici macar membru SLPR dar presedinte ? Tot umbla cu prosteala si culmea ii merge.Nimeni nu intreaba de ce a retras actiunea de la Vaslui prin care se voia din nou presedinte ?
  Ce vor face in Octombrie ? Il vor intineri si ii vor face CIM la CNPR ca altfel incalca CCM si celelalte sindicate stau la panda sau mai urmeaza un Congres in Dec.

 16. Columbeanu

  El ar fi explicat ca are CIM la Slpr !

  1. petre

   Eroare !
   SLPR este o alta unitate si daca angajeaza normal sa angajeze cu CIM si acolo daca sunt minim 15 angajati cu CIM pot constitui un sindicat dar nu este sindicat organizat in unitatea SC CNPR SA.D-le admin ! Am incercat sa pun citat din lege dar nu am reusit .Ma puteti ajuta ?

   1. admin

    Iata un link – lege

 17. iancu cornelia

  Buna ziua,
  Ma numesc Iiancu Cornelia, actualmente pensionar al Postei Române din 06.2012.
  Având in vedere ca din anul 1989 si pana in 06.2012 am fost salariat la aceasta unitate, in ce conditii pot beneficia de plata drepturilor prevazute in CCM 2011 – prime Paste si Crăciun.?

  Multumesc

  1. salariat

   Actionand compania in judecata.

 18. ana

  Nu este prea tarziu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*