Print this Post

Spune-ti parerea….

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

  Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Ce ar trebui sa faca un sindicat pentru a va determina sa deveniti membru ?

 

 

 

 

3 comments

 1. manea

  Buna intrebare .
  Sa aiba lideri alesi democratic,cinstiti,profesionisti pentru a reprezenta impartial si in cunostinta de cauza membrii in fata administratiei .
  Sa nu se implice in obtinerea de functii prin numiri politice si mai rau , sindicale.
  Si multe altele .

 2. un oarecare

  In primul rand ar trebui sa mearga mai mult in teren sa se stea de vorba cu salariatii…
  pe langa “multe altele” . De bine de rau SNPR-ul a dovedit de multe ori ca-i pasa de membrii sai
  Cine a dorit ,din convingere ca se poate si…altfel, s-a informat si si-a depus adeziunea ; restul au ramas intr-un sindicat , cum este s.l.p.r doar ptr. primele de craciun, desi se vaita de multe altele si injura toata ziua… Nimeni din s.l.p.r. nu-si pune intrebari de genul : ”ce face sindicatul ptr. mine ?” ; ”cu ce ma ajuta sindicatul ?” ; ”de ce sunt doar platitor de cotizatie ?” , etc. De aceea ne… ”merge la toti bine”.
  Cati din membrii de sindicat (oricare ar fii el) isi cunosc drepturile & obligatiile ??? Foarte putini, cu siguranta !!!! Iar unii din cei putini nu stiu si faptul ca au si oblgatii , nu numai drepturi.

 3. george

  :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*